Gör en offertförfrågan

Terrassmarkiser.

Terrassmarkiser för alla behov

Vi har terrassmarkiser för alla typer av terrasser, från FA22 & R1500 för mindre terrasser och balkonger till FA42, R1800, R2000, R2000+ och R2100 för stora altaner och restauranger. R1500 och R2100 är helkassetter. Alla våra terrassmarkiser kan med fördel motoriseras och kopplas till automatik.

Få ett till rum i bostaden

En terrassmarkis skyddar inte bara mot solen, utan skapar även ytor att umgås och vara på som du tidigare inte hade. Med det vattenavstötande tyget går det även att vara ute trots regn och ändå vara torr.

R2100

Den snygga helkassetten R2100 är en mycket attraktiv helkassett med väldigt snygg design och utmärkt byggkvalitet.

Family Design Plus

Funktionell och senaste designen Detta är en modern terrassmarkis i semikassett med det senaste i design och funktion. Detaljlösningarna och komponenterna håller mycket hög kvalitet i denna markis. När markisen är infälld ligger markisväven helt inkapslad mot väder och vind vilket ger längre…

Garanti

Garantivillkor för privatpersoner 1. Persiennteamet Stockholm AB förbinder sig gentemot kunden att, snarast möjligt, avhjälpa fel som uppstår pga brister i material, tillverkning eller montage.

Toskana

Modern designmarkis Toskana är en modern terrassmarkis i helkassett där design och funktion går hand i hand. Markisens smäckra form och rena linjer förhöjer utseendet på varje terrass och altan.

Värmare

Heatlight Quartzvärmare HLW 1000 W vit 2580kr Heatlight Quartzvärmare HLW 1500 W vit 2720kr Heatlight Quartzvärmare HLW 1500 W silver 2720kr.

R2000 Plus

Funktionell och senaste designen Detta är en modern terrassmarkis i semikassett med det senaste i design och funktion. Detaljlösningarna och komponenterna håller mycket hög kvalitet i denna markis. När markisen är infälld ligger markisväven helt inkapslad mot väder och vind vilket ger längre…

FA42

Terassmarkisen för alla behov. Öppen terrassmarkis med traditionella gavlar. Instegsprodukten i standardutförande.

FA44

Terrassmarkisen med designen i fokus FA44 är en robust öppen terrassmarkis i design utförande. Den moderna designen på gavlarna förenar elegant olika former.

FA62

Den mindre helkassetten Terrassmarkisen FA62 är en mycket attraktiv helkassett med väldigt snygg design och utmärkt byggkvalitet. Det utmärkande skillnaden med helkassett lösningen är att duken skyddas mot regn, smuts och snö när den är infälld utan några extra tillbehör….

Duox dubbelmarkis

Perfekt för att täcka stora ytor Vill du skapa nya rum i din trädgård, som dessutom går att öppna upp? Då är Duox rätt produkt för dig. Denna markis är två vikarmsmarkiser i en och samma kassett.

FA22

FA 22 & FA 24 är de perfekta terrassmarkiserna för balkonger och mindre terrasser. Den är byggd med detaljer av hög kvalitet för lång hållbarhet.

FA24

Designterrassmarkisen för balkonger och mindre terrasser FA24 är en kompakt, öppen markis i designutförande. Med sina specialdesignade gavlar knyter markisen ihop den fyrkantiga formen på bärröret med det runda valsröret vilket skapar ett modern och snyggt intryck.

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter i formuläret eller ring oss direkt.

Ring oss

08-833356

Besöksadress

Virebergsvägen 10
169 31 Solna (Obs! För besök krävs förhandsbokning)

Öppettider

Telefontider: 8.00-18.00

E-post

info@persiennteamet.se