Gör en offertförfrågan

Rullgardiner.

Rullgardiner i alla storlekar

Rullgardiner finns i många varianter, allt för att ge just dig optimala valmöjligheter. De kan användas till såväl solskydd och insynsskydd som mörkläggning och dekor.
Med Nordic Lights rullgardiner Small och Medium, finns ett brett utbug av små och nätta rullgardinet för små och medelstora fönster. För större fönster, rekommenderas vår rullgardin Large.

Anpassa för din stil

I sovrummet eller TV-rummet väljer du kanske en väv som inte släpper igenom ljus. Välj en mönstrad som inredningdetalj, kanske en med gulligt motiv till de små. En diskret med struktur som låter ljuset förstärka effekten.

Rullgardin small/medium

De mindre modellerna Våra rullgardiner finns i en rad tilltalande tyger – med allt från fördunklande till helt mörkläggande egenskaper – och naturligtvis i de senaste färgerna. Tygerna, som är väldigt enkla att sköta.

Rullgardin Large

Den större modellen Våra rullgardiner finns i en rad tilltalande tyger – med allt från fördunklande till helt mörkläggande egenskaper – och naturligtvis i de senaste färgerna. Tygerna, som är väldigt enkla att sköta.

Garanti

Garantivillkor för privatpersoner 1. Persiennteamet Stockholm AB förbinder sig gentemot kunden att, snarast möjligt, avhjälpa fel som uppstår pga brister i material, tillverkning eller montage.

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter i formuläret eller ring oss direkt.

Ring oss

08-833356

Besöksadress

Virebergsvägen 10
169 31 Solna (Obs! För besök krävs förhandsbokning)

Öppettider

Telefontider: 8.00-18.00

E-post

info@persiennteamet.se