Gör en offertförfrågan

Plisségardiner.

Den flexibla lösningen

En elegant gardin med enkel plisséväv eller smart klimatval med dubbel väv. Plisségardinen finns i en mängd tilltalande tyger, från mer genomlysande till helt mörkläggande. Duette® gardinen har isolerande egenskaper som kan spara energi både sommar och vinter. Som tillval finns flamskyddande eller reflekterande väv. Hårdvaran är ett mycket flexibelt system som kan anpassas till en rad olika fönstertyper. Manövrering med handtag, linor eller motor.

Plisségardiner för just dig

I vår kollektion av plisséväv har vi 100 olika färger och mönster – såväl mer genomlysande som helt mörkläggande.

Duette®

Klimatsmart Plisségardin Med DUETTE® har du oändliga möjligheter när du inreder och kan välja bland en mångfald högkvalitativa textilkvaliteter, färger och designer. Alla DUETTE® -tyger är märkta med DUETTE® energi-etikett.

Pollux Plissé

Den enkla plisségardinen Plisségardinen är bra på att absorbera ljud. Väven har bälgkonstruktion med sexkantiga celler i ett lager, på vintern minskar den kallras och håller kvar värmen inomhus. På sommaren skyddar textilgardinen mot värmeinstrålning och bländning.

Garanti

Garantivillkor för privatpersoner 1. Persiennteamet Stockholm AB förbinder sig gentemot kunden att, snarast möjligt, avhjälpa fel som uppstår pga brister i material, tillverkning eller montage.

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter i formuläret eller ring oss direkt.

Ring oss

08-833356

Besöksadress

Virebergsvägen 10
169 31 Solna (Obs! För besök krävs förhandsbokning)

Öppettider

Telefontider: 8.00-18.00

E-post

info@persiennteamet.se