Gör en offertförfrågan

Persienner.

Persienner låter dig steglöst styra hur dagsljuset faller in genom fönstren. Genom att vinkla lamellerna reflekteras ljuset – uppåt eller nedåt – medan solen låter skuggorna vandra under dagens lopp. Våra olika persienner bidrar var och en till din inredning med olika färger, skuggor och ljus.

Våra persienner

I vårt showroom kan du se våra persienner i ett stort antal färger. Många monteras frihängande innanför fönstren, andra mellan glasen. Du kan välja färgkoordinerade detaljer och olika manövrering, till och med motordrift. Vi kan alltid anpassa persienner efter dina personliga önskemål och erbjuda professionell montering. Persiennerna tillverkas i Sverige för vårt nordiska klimat.

Aluminiumpersienner

Persienner är perfekt i rummen där du tillbringar mycket tid – du kan styra dagsljuset som du vill. Öppna persiennen för att möta solen, vinkla den för att sila ljuset upp i taket eller stänga den för att hindra insyn. Om du bara lämnar persiennen lite öppen har du själv ögonkontakt med omvärlden. Persienner anpassar du efter dygnet, vädret och årstiden. Det är därför de aldrig blir omoderna.

Fasadpersienner

Fasadpersienner ger ett effektivt skydd mot solinstrålning – lamellerna avskärmar upp till 92 procent av solvärmen. Det skapar bästa möjliga förutsättningar för ett behagligt inomhusklimat i till exempel kontor, sjukhus och skolor. De går att få i flera färger – det gör det enkelt att hitta något som passar till just din fasad. Lameller finns i två bredder: 50 och 80 mm.

Träpersienner

Persienner med lameller gjorda av trä. persienner är perfekt i rummen där du tillbringar mycket tid – du kan styra dagsljuset som du vill. Öppna persiennen för att möta solen, vinkla den för att sila ljuset upp i taket eller stänga den för att hindra insyn. Om du bara lämnar persiennen lite öppen har du själv ögonkontakt med omvärlden. Persienner anpassar du efter dygnet, vädret och årstiden.

Exempel på orter där vi jobbar

Vi arbetar i hela Stor-Stockholm och här nedan kommer ett antal områden som vi har utfört jobb på:

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter i formuläret eller ring oss direkt.

Ring oss

08-833356

Besöksadress

Virebergsvägen 10
169 31 Solna (Obs! För besök krävs förhandsbokning)

Öppettider

Telefontider: 8.00-18.00

E-post

info@persiennteamet.se