Gör en offertförfrågan

Markiser.

Våra markiser

En markis primära funktion är att hindra solens strålar från att tränga in och därmed minska värmen inomhus. Vi tycker att det är lika viktigt att solskydden utomhus är snygga och hjälper till att skapa en trevlig utomhusmiljö. Att alla våra solskydd är väldesignade är därför någonting som du får på köpet. För genom att välja rätt markiser förhöjer du utseendet på din fasad – samtidigt som du får ett effektivt solskydd.

Alla våra markiser kan motoriseras och förses med automatik för bästa funktion och säkerhet.

Vi har delat upp våra markiser i kategorierna Terrassmarkiser, Fönstermarkiser och Screens.

Fönstermarkiser

Fönstermarkiser är solskyddet för dig som vill skärma av solen men ändå kunna se ut genom fönstret. samlade benämningen för olika varianter att hindra solen från att komma in i rummet. Vid rätt val av markis förhöjer den genomtänkta designen din fasad. Alla våra fönstermarkiser kan motoriseras och kopplas till automatik.

Terassmarkiser

Vi har terrassmarkiser för alla typer av terrasser, från FA 22 & FA 24 för mindre terrasser och balkonger till FA 40-serien för stora altaner och restauranger. FA 62 och FA 64 är helkassetter. Semikassett är FA 48. Alla våra terrassmarkiser kan med fördel motoriseras och kopplas till automatik.

Dukbyte & Service

Fungerar din markis men duken är ful eller trasig? Har en arm dålig spänning? Problem med motorn?

Vi kan hjälpa er med förslag på de mest ekonomiska åtgärderna när du redan har en markis. De flesta markiser kan med enkla medel och och en ny duk leva i många år till.

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter i formuläret eller ring oss direkt.

Ring oss

08-833356

Besöksadress

Virebergsvägen 10
169 31 Solna (Obs! För besök krävs förhandsbokning)

Öppettider

Telefontider: 8.00-18.00

E-post

info@persiennteamet.se