Gör en offertförfrågan

Fönstermarkiser.

Solskydd för alla fönster

Fönstermarkiser är solskyddet för dig som vill skärma av solen men ändå kunna se ut genom fönstret. samlade benämningen för olika varianter att hindra solen från att komma in i rummet. Vid rätt val av markis förhöjer den genomtänkta designen din fasad. Alla våra fönstermarkiser kan motoriseras och kopplas till automatik.

BC 26

Smidig balkongmarkis Förändra balkongen till en skuggig och trivsam uteplats med en balkongmarkis, en kompakt fallarmsmarkis speciellt utvecklad för inbyggda balkonger. Fallarmar med justerbar fjäderspänning för optimal dukspänning.

DA22 & 32

Stilrena fönstermarkiser DA22 och DA32 är moderna, kompakta och stilrena markiser som passar de flesta byggnader. DA22 kan kompletteras med en elegant aluminiumkassett som skyddar markisduken mot regn och smuts.

DA42

Kraftigare fönstermarkisen En kraftig markis med fallarmar som är konstruerad för att passa de flesta byggnader, till exempel butiker, kontor, radhus, skolor och sjukhus. DA42 och 45 är perfekta att motorisera och därav mycket lämplig för stora motoriserade anläggningar.

DA52

Den stabilaste fönstermarkisen En stabil markis särskilt lämpad för byggnader med större fönsterpartier, till exempel butiker, kontor, skolor och sjukhus. Fallarmarna är extra kraftiga och har justerbar fjäderspänning för optimal dukspänning. Frontprofil och valsrör är också förstärkta.

Garanti

Garantivillkor för privatpersoner 1. Persiennteamet Stockholm AB förbinder sig gentemot kunden att, snarast möjligt, avhjälpa fel som uppstår pga brister i material, tillverkning eller montage.

Harol SC700

En screen är den perfekta lösningen när man vill släppa in solljuset men hålla kvar värmen utanför. Harol SC700 sitter vertikalt på väggen och duken löper i fasta sidoskenor.

MT64 & 74

Markisolette En stabil markis som lämpar sig för byggnader med höga fönster – allt från butiker och kontor till sjukhus och skolor.

VS24-44

Screen VS24-44 är en kompakt Screen med smidig design. Den lämpar sig väl för fönsterapplikationer på bostäder, butiker och kontorsfastigheter. Duken löper vertikalt längs utsidan av fönstret och bottenlisten styrs av linor längs dukens båda sidor.

VS62 & 72

Screen VS62 och 72 är en stabil Screen med smidig design. VS62 lämpar sig väl för fönsterapplikationer på bostäder och den större VS72, lämpar sig för större applikationer på ex butiker och kontorsfastigheter. Duken löper vertikalt längs utsidan av fönstret…

Z599 zip-screen

Är en produkt som är i stort sett okänslig för vind, detta då väven styrs och hålls fast i sidoskenorna via en zip-lock lösning (blixtlås) Konstruktionen är väldigt enkel och driftsäker.

ZS82

Zipscreen ZS82 är en Zipscreen som har sidostyrningar med zip-funktion. Detta innebär att screenvävens sidor är försedda med en dragkedja som löper i en glidprofil som håller väven på plats längs hela dess sidor. Denna konstruktion gör produkten utmärkt i…

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter i formuläret eller ring oss direkt.

Ring oss

08-833356

Besöksadress

Virebergsvägen 10
169 31 Solna (Obs! För besök krävs förhandsbokning)

Öppettider

Telefontider: 8.00-18.00

E-post

info@persiennteamet.se