Gör en offertförfrågan

FA44

Terrassmarkisen med designen i fokus

FA44 är en robust öppen terrassmarkis i design utförande. Den moderna designen på gavlarna förenar elegant olika former.

  • Designmodell
  • Vev eller motorisera
  • Utfall max 3,5 m / Bredd max 7 m
  • Tak, pitchcontrol och rullkappa finns som tillval
  • Brett utbud av väv-kulörer

FA44 är terrassmarkisen för dig som vill ha en välbyggd och har extra fokus på designen. Denna modell har även tillvalet rullkappa där fronten är utrustad med en extra duk som vevas rak ned från fronten. Andra tillval är Tak och pitchcontrol. Taket skyddar markisen mot snö, smuts och regn när den är infälld och är ett tillval vi varmt rekommenderar.

Duk

Med Dyneema ®-band över vikarmarnas knäleder får markiserna en god, hållbar dukspänning.

Välj från en bred vävkollektion, från enfärgade till randiga. Eller skapa en egen personlig väv med mönster och färgställningar från Nordic Light Designstudio. Kappan är löstagbar och kan fås med rakt eller vågigt avslut.

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i tre färger: pulverlackerad svart, vit och grått. Med något längre leveranstid kan man få stativet i ytterligare 10 färger – matchade för att passa ihop med de vanligast förekommande hus och fasader. Utöver dessa färger erbjuds valfri RAL-kulör, dock med något längre leveranstid.

Montering

Markisen monteras enkelt direkt på väggen eller i takfoten.

Manövrering

Markisen manövreras manuellt med vev eller med motordrift. Tillsammans med motordrift finns sol- och vindautomatik.

Tillval

Med motorstyrningen Smart Control kan motor och automatik kontrolleras av en iPhone via wifi.

En nedrullrullningsbar kappa i markisens front löser enkelt problem med lågt stående sol. Finns med markisduk eller genomsiktlig screenväv. Manövreras med vev.

Med en pitch control får du steglös inställning av markisens vinkel. Gör det enkelt att justera markisen efter hur högt solen står under dygnet. Manövreras med vev.

Justerbara teleskopstag som fälls ned vid behov och säkrar markisens front mot underlaget. Fotplatta medföljer. Stabiliserar markisen vid vindbyar (upp till 10 m/s). Steglös höjd 1,5 – 2,5 m.

Följ oss på sociala medier