Gör en offertförfrågan

Hydra

Rullpergola för balkonger och terrasser

Hydra är en kompakt, öppen markis i designutförande. Med sina specialdesignade gavlar knyter markisen ihop den fyrkantiga formen på bärröret med det runda valsröret vilket skapar ett modern och snyggt intryck

  • Designmodell
  • Vev eller motoriserad
  • Tak finns som tillval
  • Brett utbud av väv-kulörer

Speciellt utvecklad för den lilla terrassen eller balkongen med designen i fokus. Med sin utmärkt byggkvalitet och långa hållbarhet är detta ett givet val där en mindre markis är det optimala.

Manövrering

Markisen manövreras med utvändig vev som standard. Som tillval finns utvändig eller invändig manövering med motor. Vid motordrift går det att komplettera med automatiska styrningar, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Montering

Monteras enkelt direkt på vägg eller i tak.

Tillval

På båda modellerna i serien kan man välja till takprofil.

Markisduk

Du har en rad akryldukar med utomordentlig ljus och väderbeständighet att välja mellan. Välj från en bred kollektion med allt från enfärgade till randiga vävar.

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i 3 färger: Vitt, Grått och Svart med struktur. Med något längre leveranstid kan man få stativet i ytterligare 10 färger, matchade för att passa ihop med de vanligast förekommande husfärger och fasader.

Följ oss på sociala medier