Gör en offertförfrågan

Aluminiumpersienner.

Det klassiska skyddet

Persienner låter dig steglöst styra hur dagsljuset faller in genom fönstren. Genom att vinkla lamellerna reflekteras ljuset – uppåt eller nedåt – medan solen låter skuggorna vandra under dagens lopp. Våra olika persienner bidrar var och en till din inredning med olika färger, skuggor och ljus. I vårt showroom kan du se våra aluminiumpersienner i ett stort antal färger. Många monteras frihängande innanför fönstren, andra mellan glasen. Du kan välja färgkoordinerade detaljer och olika manövrering, till och med motordrift.

Skapade för dig

Vi kan alltid anpassa persienner efter dina personliga önskemål och erbjuda professionell montering. Persiennerna tillverkas i Sverige för vårt nordiska klimat.

Classic 50

Den större persiennen Classic 50 är en persienn avsedd för 50 mm lameller i aluminium eller trä. Den robusta designen är lämplig för stora glaspartier där den med fördel ersätter traditionella gardiner – i till exempel kontor, sjukhus och skolor.

Intu

Integrerad persienn Intu är en flexibel och lättinstallerad produkt med en modern aluminiumprofil designad för att helt integreras med såväl klassiska som moderna fönstersystem och glasdörrar.

Roulett

Persiennen för alla Roulettpersienner är perfekt i rummen där du tillbringar mycket tid – du kan styra dagsljuset som du vill. Öppna persiennen för att möta solen, vinkla den för att sila ljuset upp i taket.

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter i formuläret eller ring oss direkt.

Ring oss

08-833356

Besöksadress

Virebergsvägen 10
169 31 Solna (Obs! För besök krävs förhandsbokning)

Öppettider

Telefontider: 8.00-18.00

E-post

info@persiennteamet.se